جلوگیری از خیانت در ازدواج
در این مقاله سعی کرده ایم عوامل به وجود آورندهی خیانت در ازدواج و ۴ راه برای جلوگیری از خیانت زوجین را شرح دهیم.
در ابتدا باید بدانیم که عوامل به وجود آورندهی خیانت شامل چند مرحله است که اگر در ابتدای راه نتوانیم آنها را تشخیص دهیم و سعی در بازیابی احساسات و ترمیم رابطهی زناشویی مان نکنیم، میتوانند زیان های جبران ناپذیری را برای روابط ما در پی داشته باشند.
مخفی کاری و پنهان نگاه داشتن مسائل زندگی زناشویی از همسرمان اولین مرحله در بررسی امور خیانت در ازدواج است.
دومین مرحله ، ساخت دیوار احساسی بین خود و همسرمان میباشد. وقتی نتوانیم احساساتی واقعی را میانمان به جریان بیندازیم، یکی از نخستین گام ها را برای دوری از همسرمان برداشته ایم.
در این مرحله زوجین به جای ابراز احساسات به همسر خود، شروع به اعتماد سازی و ابراز علاقه به شخص سومی کرده، پس از اعتماد کردن به این شخص سوم شروع به انتقاد کردن از همسر خود و زندگی مشترکشان در نزد او میکنند.
همسر خود را غیر قابل اعتماد می انگارند و آرام آرام در مورد داشتن رابطه جنسی با همسرشان، تجدید نظر کرده و شخص سوم را برای برقراری این رابطه، مناسب تر میدانند.
بطور کلی روند خیانت ممکن است در طول زمان به وقوع بپیوندد و در این مدت یکی از زوجین خود را مجاز به عبور از مرزهای ازدواج بداند و این عقیده به خیانت منجر شود.
در این هنگام اعتماد، اطمینان و صمیمت بین زوجین ازبین میرود ولی اگر هر دو زوج تصمیم به ترمیم رابطهی خود بجای طلاق بگیرند، قادر خواهند بود احساسات و اعتماد خود به شریک زندگیشان را، بازیابند.
باید دانست که خیانت زوجین عوامل و دلایل گوناگونی داشته که پی بردن به دلیل اصلی این خیانت، مستلزم مشورت با مشاوری حرفهای و دلسوز است.
در اینجا به چند راه برای جلوگیری از خیانت زوجین به یکدیگر را اشاره میکنیم که با کمک آنها میتوانید تا حد زیادی از وقوع خیانت در زندگی زناشویی تان، جلوگیری کنید. به اینستاگرام بپیوندید.
در برقراری رابطهی جنسی با همسر خود، تداوم داشته باشید.برخلاف ذهنیت عوام جامعه، رابطهی جنسی، موضوعی کاملاً جسمانی نیست و حداقل برای یک مرد این مسئله بیشتر راهی برای حفظ ارتباط و افزایش صمیمیت با شریک زندگیشان میباشد.
زنان نیز وجود عشق قبل از برقراری رابطهی جنسی را، لزوم برقراری این رابطه میدانند. یک رابطهی جنسی سالم و پرانرژی، بخش مهمی از یک ازدواج موفق محسوب میشود. شاید درک این مسئله برای ما آسان نباشد اما باید بدانید که بسیاری از طلاقها و جدایی های عاطفی، در اثر تداوم نداشتن رابطهی جنسی میان زوجین و یا نبود صمیمیت و عشق در رابطهی جنسی شان، رخ میدهد.
وقتتان را با معاشرت با افراد خیانتکار تلف نکنید!برای شما، همسرتان و زندگی مشترکتان، دور شدن از افراد خیانتکار و افرادی که در رابطهی زناشویی خود سابقهی خیانت و عهد شکنی دارند، بسیار لازم و ضروری است.
هدف ما قضاوت افراد و چسباندن برچسب خیانتکاری بر روی آنها نیست؛ بلکه باید بدانید که چنین افرادی میتوانند ناخودآگاه به الگویی نامناسب و خطرناک برایتان تبدیل شوند.
پس از چنین افرادی بدون در نظر گرفتن مدت زمان دوستی تان دوری کنید.
همچنین اگر متاهل هستید و دوستانی از جنس مخالف دارید، سعی کنید روابطتان را با آنها رانیز مدیریت کنید، در حضور همسرتان با آنها صحبت کنید. این موضوع بدان معنا نیست که او به شما و یا به دوستتان اعتماد ندارد بلکه قانون یک رابطهی زناشویی سالم، عدم مخفی کاری در چنین مواردی است.
علاوه بر رابطهِ جنسی و زمان هایی که بطور معمولی با یکدیگر میگذرانید، باید سعی کنید رابطهی غیرجنسی و معنادار نیز با یکدیگر برقرار کنید.
به این معنا که هر کدام از زوجین باید زمان مشخصی را برای ارتباط های خاص با همسرش قرار دهد. زمان هایی که در آنها همراه همسرتان به فعالیتهایی بپردازید و از این طریق به او نشان دهید که چقدر برایش ارزش قائل هستید.
همانطور که گفتیم، پنهان کاری در رابطهی زناشویی یکی از اولین قدم ها در فرآیند خیانت و جدایی عاطفی همسران از یکدیگر است.اگر مسئلهای وجود دارد که مربوط به زندگی زناشویی تان است و همسرتان نیز باید از آن آگاه باشد، آن را پنهان نکنید و بدانید که همسرتان فرد شماره یک زندگی شماست
به شخص سومی اعتماد نکنید و رازهای زندگی زناشویی تان نزد کسی فاش نکنید. اما در عین حال نزد همسرتان صادق باشید و چیزی را از او مخفی نگاه ندارید. از یک مشاور کمک بگیرید تا به شما کمک کند راه های بیشتری برای شاد کردن و ایجاد احساس مثبت در طرف مقابل خود پیدا کنید.
سایت دکتر سمیه سلطانی به شما کمک می کند که مشکل فعلی خود را پیدا کرده و با راه حل هایی آشنا شوید که به نیاز های شما در ارتباط با روابط عاشقی در مسیر ازدواج و تحصیلی پاسخ بدهد. در صورت تمایل برای گفتگو با یک مشاور با تجربه، می توانید از طریق شماره 09913943537 در تلگرام یا واتس آپ هماهنگ بشوید .همچنین می توانید پرسش های خود را در مورد این مراحل ارسال کنید تا در اسرع وقت پاسخ تان ارسال شود.
برای عضویت در کانال تلگرام روانشناسی دکتر سمیه سلطانی کلیک نمایید.