مرد بیمسئولیت
مرد بیمسئولیت معتقد است که هیچ مشکلی در روابط احساسی و همچنین اختلالی در روابط خانوادگی اش وجود ندارد. شما تنها کسی هستید که با او رابطهای چنین طولانی برقرار کرده است و حالا خواهید دانست که چرا دیگران با او رابطهی طولانی مدتی برقرار نکرده اند! .
اینگونه مردان معتقدند تفریحاتشان تماماً سالم و صرفا برای خوشگذرانی است و به تاثیرات منفی اش بر روی سلامتی و خانواده شان فکر نمی کنند و فقط به دنبال توجیهی برای تفریحات ناسالم و زیاد از حدشان هستند. ممکن است در برابر اعتراض تان نیز شما را « امل و یا عقب افتاده» خطاب کند.
مرد بیمسئولیت ممکن است دائماً از شغلی به شغل دیگر برود و یا کلا از کار کردن اجتناب کند زیرا احتمالاً همچنان در زیر چتر حمایتی والدینش است. در محیط کاری اش قوانین را زیر پا میگذارد و زمان زیادی را صرف استراحت و کارهای بیهوده مینماید.
مرد بیمسئولیت از ورزش کردن فراریست و ساعتها وقت روزانه اش را صرف بازی با کامپیوتر و یا موبایلش میکند.
چنین مردانی هیچگونه فعالیتی را در منزل برعهده نمیگیرند و معتقدند: من خارج از خونه به اندازهی کافی کار میکنم! در صورتی که آن کار را هم به درستی انجام نمیدهند. اگر از او بخواهید کاری را انجام دهد مانند یک معامله گر با شما معامله خواهد کرد! یعنی از شما کار سختی را در قبال آن مسئولیت طلب میکند! او حتی در مورد وسایل شخصی خود نیز اطلاعی ندارد و دائماً برای یافتن وسایلش به شما وابسته است.
در مواقعی که مشکلی به وجود می آید، هیچ ایده ای برای حل مسئله ارائه نمیدهد، سعی میکند با گله، شکایت و ناله و زاری از چالش های زندگی فرار کند و این شما هستید که در تمام مراحل زندگی باید به فکر چاره باشید! ممکن است برعکس این حالت یعنی بیخیالی نیز در رفتارش بروز کند، اینکه نشان دهد مشکل پیش رو هیچ اهمیتی ندارد و خود به خود حل میشود!
ممکن است این رفتارهای بچگانهی او از دوستانش الگو گیری شده باشد. شما میتوانید با چندین بار ملاقات با دوستان او به این نکات پی ببرید و الگوی نامناسبش را شناسایی کنید.
به احتمال زیاد این شما هستید که باید از عادات گذشتهی خود، دست بکشید! بله درست است! رفتار او بچگانه است ولی شما باید تغییر کنید تا او نیز تغییر کند! درست است که زندگی مشترک یعنی همفکری و حمایت یکدیگر در لحظات دشوار، اما یک تنه به میدان مبارزه رفتن هیچ پیامد مثبتی برایتان نخواهد داشت. احتمالا شما در گذشته و در خانهی پدریتان مسئولیتهای زیادی را بر دوش داشته اید و اکنون عادت شما این است که از تمامی افراد زندگیتان که همسرتان نیز جزئی از آنهاست مراقبت و حمایت کنید!
اینکه دائماً در تمام مراحل زندگی و در تمام لحظات سخت و دشوار آن به سرعت وارد میدان شوید و بخواهید مشکلات را حل کنید به مرور همسرتان را به فردی بی مسئولیت تبدیل میکند. پس اجازه دهید تا او نیز مستقیماً با چالش های زندگی و سختی های آن روبرو شود تا درک کند که یک روز باید از جا برخیزد!
به اینستاگرام بپیوندید.
سایت آموزشی دکتر سمیه سلطانی به شما کمک می کند که مشکل فعلی خود را پیدا کرده و با راه حل هایی آشنا شوید که به نیاز های شما در ارتباط با روابط عاشقی در مسیر ازدواج و تحصیلی پاسخ بدهد.در صورت تمایل برای گفتگو با یک مشاور با تجربه، می توانید از طریق شماره 09913943537 در تلگرام یا واتس آپ هماهنگ بشوید همچنین می توانید پرسش های خود را در مورد این مراحل ارسال کنید تا در اسرع وقت پاسخ تان ارسال شود.
برای عضویت در کانال تلگرام روانشناسی دکتر سمیه سلطانی کلیک نمایید.