در روانشناسی ،پرخاشگری به طیف وسیعی از رفتارها اطلاق میشود که فرد میتواند به خود ،دیگران یا اشیاء موجود در محیط آسیب برساند. این نوع رفتارها باعث آسیب رساندن به شخص دیگری از نظر جسمی یا روحی می شود. این میتواند نشانهای از یک بیماری اساسی روانی ، یک اختلال در مصرف مواد یا یک اختلال پزشکی باشد. پرخاشگری میتواند اشکال مختلفی را به خود بگیرد از جمله: جسمی، کلامی،ذهنی،عاطفی
در حالی که ما اغلب به پرخاشگری که صرفاً در اشکال جسمی مانند ضربه زدن یا فشار دادن فکر میکنیم ،پرخاشگری روانی نیز می تواند بسیار مضر باشد. پرخاشگری به راحتی قابل شناسایی است رفتار پرخاشگرانه ممکن است در ارتباط با یک همکار یا دوست آسان باشد ، اما در ارتباط با همسرتان میتواند مشکل ساز باشد حتی اگر شما آنها را بهتر از هر کسی بشناسید.
پرخاشگری همسر نوعی حالت روانی مشترک بین زوجین است که ممکن است مابین هردوی زن و مرد به وجود آید. پرخاشگری میتواند عواقب جمسی و روحی (عاطفی) قابل توجهی برای هر زوج داشته باشد. بسیاری از پژوهشهای انجام شده در مورد خشونت و پیامدهای آن، بر روی جنبههای فردی خشونت متمرکز شدهاند. حال آن که پرخاشگری موضوعی است که میبایست به صورت گروهی بر روی آن متمرکز شد.
بیقرار می شوند و آرامش خودشان را از دست میدهند.
با صدای بلند صحبت میکنند و جیغ می زنند
ناسزا میگویند و دیگران را کتک میزنند
بدهنی میکنند و فحش میدهند
اشیا را پرت میکنند
عرق میکنند یا میلرزند.
کلامش را قطع نکنید و به صحبتهای طرف مقابل گوش بدهید و جنبههای مثبت آنها را بپذیرید و مورد تأیید قرار دهید.
سعی کنید با زدن حرف های محبت آمیز بهش آرامش بدهید.
لجبازی نکنید و سکوت کنید.
ازش دور بشید و موقعیت را ترک کنید.
ما را در اینستاگرام دنبال کنید.
سایت آموزشی دکتر سمیه سلطانی به شما کمک می کند که مشکل فعلی خود را پیدا کرده و با راه حل هایی آشنا شوید که به نیاز های شما در ارتباط با روابط عاشقی در مسیر ازدواج و تحصیلی پاسخ بدهد.در صورت تمایل برای گفتگو با یک مشاور با تجربه، می توانید از طریق شماره09913943537 در تلگرام یا واتس آپ هماهنگ بشید همچنین می توانید پرسش های خود را در مورد این مراحل ارسال کنید تا در اسرع وقت پاسخ تان ارسال شود.
برای عضویت در کانال تلگرام روانشناسی دکتر سمیه سلطانی کلیک نمایید.